Kesäleiri

Kainuun Noutajat ry. järjestää kesäleirin 15.-17.6 Vuolijoella Männistön leirikeskuksessa. Leirillä voi majoittua neljän hengen mökeissä. Viikonlopun aikana on mahdollista kouluttautua lauantaina vepessä ja mejässä ja sunnuntaina rally-tokossa ja nou/nome-koulutuksessa.

Kouluttajiksi viikonlopun aikana ovat lupautuneet Vepen osalta Marjo Partanen, Mejässä, Emma ja Markku Pirinen, Rally-tokossa Niina Moilanen ja nou/nome-koulutuksessa Tiina ja Risto Väätäinen. Monipuolista ja tasokasta koulutusta siis tulossa.

Leirille on mahdollista tulla jo perjantaina, jolloin on tarkoitus majoittautua ja valmistautua viikonlopun koulutuksiin. Varsinaiset koulutukset ovat siis lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina tarjolla Vepe ja mejä ja sunnuntaina rally-toko ja Nou/Nome-koulutukset. Koulutukset päivän aikana ovat päällekkäin, huomioithan sen ilmoittautumisen yhteydessä.

Lauantaina koulutuksien jälkeen luvassa mukavaa ohjelmaa kaikille leirikilpailujen muodossa, saunomista ja leirinuotiolla istuskelua.

Leihinnat ovat seuraavanlaiset:

Koko viikonloppu pe-su (voit saapua myös lauantaina) 70€ jäsenille, 100€ ei-jäsenille

Päivähinta la tai su 40€ jäsenille ja 60€ ei-jäsenille

Hinnat sisältävät koulutukset, majoituksen ja ruokailut.

Leirille ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Aikataulut lähetetään osallistujille lähempänä leiriviikonloppua.

Lisätietoja puheenjohtaja@kainuunnoutajat.fi

Tervetuloa viettämään mukavaa kesäviikonloppua!

Alla linkki ilmoittautumislomakkeeseen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTCouFGxIGx9Zi0S92p2pPwqEcHQCvHXL4Rf65Rwdner77WA/viewform?usp=sf_link